Gratis ebook met 25 tips

Er zijn soms momenten in je leven dat je je hoofd wel eens uit zou willen zetten omdat het maar blijft malen….. Als je hier geen aandacht aan schenkt en er te lang mee door blijft lopen krijg je Stress.Om dat te voorkomen is er  CREATIEVE MINDFULNESS.

In dit ebook heb ik 25 tips voor je verzameld, die je direct kunt toepassen in je eigen leven.Vul hieronder je gegevens en je ontvangt het ebook binnen enkele minuten in je mailbox!

Maak van je leven een kunstwerk!

Ik heb mijn Passie gevolgd en heb daar een kleurrijk leven omheen gebouwd. Mijn passie is om creatief bezig te zijn. Ik kan het niet laten, het is een dagelijkse behoefte geworden waar ik gehoor aan MOET geven.

Een dag niet getekend is voor mij een dag niet geleefd.

Nadat er jaren geleden bij mij reuma was geconstateerd, ben ik op advies van iemand gaan schilderen. Vanaf dat moment ging het weer stromen, waardoor de klachten verdwenen en wist ik diep van binnen dat dit was waar ik mijn hele leven naar op zoek was geweest. Loslaten via creativiteit.

Voor mij is het geven van workshops, cursussen en prive-coaching zo iets natuurlijks, omdat ik helemaal vanuit mijn hart werk. Ter inspiratie heb ik 25 tips voor je verzameld in dit ebook, om je op weg te helpen in de wereld van Creatieve Mindfulness.

Vraag nu gratis aan!

* verplichte velden