Bedankt voor je aanvraag!

Je ontvangt het ebook binnen enkele minuten in je mailbox. Veel plezier in het ontdekken van je creativiteit!

Creatieve Pauze Momenten

Een inspiratieworkshop voor iedere vrouw, die meer rust en balans wil ervaren in haar leven.

Door de combinatie van Creativiteit en Mindfulness komt de chaos in je hoofd tot rust. En je verlangt naar meer, omdat het zo leuk is om te doen!

12 Creatieve Pauze Momenten om jou te helpen rust te vinden in je lijf en leven. Het leukste is, je hoeft er helemaal niet creatief voor te zijn!

Wil jij de komende 12 weken iedere week een Creatief Pauze Moment ervaren?

 

Blije deelnemers

Hartelijk dank voor de lessen van de Summerschool. Jouw lessen kwamen echt op een goed moment. Ik had de Koffiemomentjes samen met mijn 2 andere zussen gevolgd. En vol enthousiasme wilden we beginnen met de Summer school toen een van mijn zussen een herseninfarct kreeg…

Zij heeft hier veel beperkingen aan over gehouden. De tekenopdrachten die we van jou kregen hielpen ons om de zorgen voor haar even los te laten, zo konden wij ons hoofd leeg maken. Tot onze verbazing kan onze revaliderende zus hier ook veel mee! Vooral de ‘Hundertwasser- aanpak’ met de losse lijnen kan ze heel goed, ook al is het niet haar  schrijfhand. Zij tekent nog steeds heel graag. En wij ook!

Marian Haverlach

Wat heerlijk om elke week een ‘koffiemomentje’ te ontvangen. Een moment om rust te creeeren in de hectiek van de dag. Veel materialen heb je niet nodig, papier, zwarte viltstiften, potloden en Aquatint (een soort gekleurde inkt).

 De ‘momentjes’ stimuleren je ook om naar buiten te gaan en anders naar de natuur te kijken. Heerlijk om daar weer bij stil te staan. Ik heb genoten van alle tekenopdrachten. Lekker even een moment voor jezelf. Ik kijk uit naar de volgende serie.