In deze Blog laat ik je zien, hoe je verder aan je “drup” kunt werken als die opgedroogd is. Hoe ik het zelf doe is, dat ik de ene dag de “drups” ga maken. Heerlijk om met alle kleuren die je op dat moment aanspreken te gaan werken. Ik maak dan vaak een serie van een bepaalde ‘kleur familie’. Het is niet alleen leuk om zo te werk te gaan, het is ook heel mindful, want je hoeft niet na te denken, je werkt helemaal vanuit je gevoel. En je geniet van het kleuren spectrum, dat voor je op het natte papier ontstaat. De volgende dag ga ik kijken naar het resultaat. Vaak droogt het heel anders op… en snij ik er die stukken uit die mij aanspreken. Al deze onbewerkte ‘kaarten’ zet in een bakje en zodra ik zin heb om ze te gaan bewerken pak ik er een uit en ga aan het werk. Zie filmpje.

Het bewerken, doe je met de twee zwarte stiften; F en M van Lumicolour, de dikke stift van de Hema en van het merk Posca de zwarte en witte stift in diverse diktes. Dat maakt je werk speels. Ik vergeet er nog een van de `Hema, dat is een super fineliner. (verpakt per 10 stuks) heel goed om lijntjes mee te trekken. En om het je nog makkelijker te maken, verkoop ik ook een startpakket!

Ik wens je veel succes met het maken van je eigen “GELUKSMOMENTJE”