Ga meteen aan de slag

 Inspiratie en meer…

Laat je creatieve energie weer stromen

“You can’t change the waves…but you can learn how to surf”.

Jon Kabat-Zinn 

 

TIP: ZELFCOMPASSIE
Ben je niet tevreden? Veroordeel jezelf dan niet, maar kijk eens wat je in zo’n geval tegen een ander zou zeggen. Zeg dat op een liefdevolle manier tegen jezelf. Neem hier echt even de tijd voor en laat de boodschap goed bij je binnen komen. Adem een paar keer goed in en uit en ga verder met waar je mee bezig was. Zonder oordeel, met oprechte aandacht voor dit moment. 

 

 

 

 

INSPIRATIE FILMPJES

Het eerste filmpje gaat over hoe je een ENERGIZER maakt. Het is een heerlijk manier om tijdens de dag   een paar momenten in te lassen om op deze manier  je hoofd uit te zetten en je weer op te laden.

 

Heb je het filmpje bekeken en vind je het leuk om een keer mee te  doen? Klik hier om de cursussen te bekijken.

Wat is Creatieve Mindfulness?

In dit filmpje vertel ik je over Creatieve Mindfulness en hoe je het kunt gebruiken in je dagelijks leven. 

Wil je meer leren of een andere creatieve workshop doen? Bekijk hier meer workshops en cursussen.

AQUATINT

 

In dit filmpje laat ik je zien hoe je met  Aquatint kunt werken. Het is de manier om je even los te maken van je dagelijks leven.  Het werken met de prachtige kleuren alleen al geeft je een energieboost!

Je vergeet even alles om je heen en dat maakt deze techniek zo uniek. Je kan niet sturen…je mag het gewoon laten gebeuren. Hierdoor maak je het kind in jezelf wakker dat gaat genieten van het kleurenspel. 

Creatieve Self Care

In dit filmpje laat ik je zien wat doen in de 4-daagse online cursus. Je kunt je op ieder moment inschrijven voor deze creatieve APK. Heerlijk om je even creatief op te laden!

Lees mijn laatste verhalen en blogs

Lees meer

Contact:

06-41299655

post@ritameertens.nl

Volg me:

Stuur me een berichtje!