over mij

Hallo, ik ben Rita

Kunstenaar & Creatief inspirator

Maak van je leven een Kunstwerk!

Ik heb mijn Passie gevolgd en heb daar een kleurrijk leven omheen gebouwd. Mijn passie is om creatief bezig te zijn. Ik kan het niet laten, het is een dagelijkse behoefte geworden waar ik gehoor aan MOET geven.

Een dag niet getekend is voor mij een dag niet geleefd… Anderen merken het ook aan mij. Want ik word er niet vrolijker van. Daarom past Mindfulness zo goed bij mij. Want dat gaat over aandachtig leven. Zodra ik teken of schilder heb ik geen besef van tijd, heb ik geen honger of dorst… ben ik zo aandachtig bezig met het teken/schilder proces dat het voor mij voelt als een vorm van mediteren. Sommigen noemen dit FLOW!

Nadat er jaren geleden bij mij reuma was geconstateerd, ben ik op advies van iemand gaan schilderen. Vanaf dat moment ging het weer stromen, waardoor de klachten verdwenen en wist ik diep van binnen dat dit was waar ik mijn hele leven naar op zoek was geweest.  Loslaten via creativiteit. Dit was mijn weg. Ik ging op zoek naar een atelier waarin ik zelf kon schilderen en mensen kon ontvangen om hen hetzelfde te laten ervaren.

 Voor mij is het geven van workshops, cursussen en prive-coaching zo iets natuurlijks, omdat ik helemaal vanuit mijn hart werk. Het is de verbondenheid die ik voel met mensen, wat mij telkens weer vervult met vreugde en dankbaarheid.

Niets geeft mij meer plezier en voldoening dan het begeleiden van mensen via creatieve werkvormen naar de beste versie van zichzelf. Ik lever maatwerk, niets in mijn begeleiding is standaard, omdat ieder mens uniek is en een speciale aanpak nodig heeft. Pas als jij weer  momenten van vreugde en geluk kunt ervaren is mijn werk klaar.

Daarbij aangetekend dat het proces, de weg ernaar toe, centraal staat. Het eindresultaat is dat jij weer de regisseur van je eigen leven wordt. Daar gaat het om.

Door mijn plan om met deze website online cursussen/trainigen te gaan geven in 2020, gaat een nieuwe wens in vervulling.

Als ik geen les geef, aan het schilderen ben, of droom van nieuwe dingen, is het goed mogelijk dat je mij aantreft op het strand van Ouddorp, waar ik een Tiny huisje heb om me even heerlijk in terug te trekken, en uit te waaien aan zee. Wandelend aan het strand doe ik vaak weer nieuwe inspiratie op. En voel ik me extra verbonden met het leven hier op aarde.

Contact:

06-41299655

post@ritameertens.nl

Volg me:

Stuur me een berichtje!