Wat begon de zomer laat dit jaar. En dan nog met maar een paar zonnige dagen tussen al die regenbuien door. Echter daar ga ik het nu niet over hebben. Ik ga je vertellen over wat je deze vakantie kunt gaan doen. En wel 3 dingen.

  1. Je kunt op vakantie gaan in mijn Tiny huisje in Ouddorp aan zee. Alleen of met je lief. Want het is klein. Maar het is een gouden plekje.. omdat het Basic is en toch van alle gemakken voorzien. Je bent zo klaar met opruimen en dan kun je heerlijk in de tuin gaan zitten lezen.
  2. Koop het boek The Artist’s Way ( in een super leuke boekhandel) en begin met het lezen van de eerste hoofdstukken. Wedden dat het je pakt en dat je alle oefeningen wilt gaan doen. Dus neem papier, verf en knutsel materiaal mee.
  3. Start met het schrijven van je Morning Pages. Iedere ochtend schrijf je 3 bladzijden vol met alles wat er in je opkomt. Niet vergelijken met een dagboek. Het is meer een boek (Dummy A4 formaat) waarin je dagelijks opschrijft welke ideeen er door je hoofd heen gaan. Waardoor je rust krijgt in je hoofd. Maak er een gewoonte van, ik weet zeker dat je er baat bij zult hebben. Ik doe het zelf al meer dan 20 jaar! Het is een soort mediteren op papier.

Mocht je er daarna of tijdens het lezen nog meer over willen weten, kom dan een workshop bij mij doen. Jij kunt kiezen! Er zijn diverse mogelijkheden. Een dag als kennismaking. Of 12 weken waarin we samen de hoofdstukken en de bijbehorende oefeningen gaan maken en bespreken met elkaar.  Wil jij meer van het leven genieten en alles eruit halen wat erin zit, dan is dit je kans. Doe het laatste halfjaar van 2024 eens iets anders. Nu is het moment.

Tot slot wens ik je veel creativiteit in het mooiste leven dat je NU leeft. Want deze dag komt nooit meer terug dus benut je kansen.

Fijne zomer, groet Rita