Wil jij weten hoe je je emoties op peil kunt houden, je levensenergie kunt opschonen, luisteren naar je lichaam, het benutten van je creativiteit, intuitie en scheppingskracht. Leven met de natuur en zorgen voor elkaar, doe dan mee met de najaarscursus van The Aritst’s Way en leer wat jij jezelf en je omgeving kunt bieden.

‘The Artist’s Way’, is de titel van een werkboek van de Amerikaanse bestseller auteur Julia Cameron. Ik werk al jaren met dit boek, samen met mijn eigen Mindfulness oefeningen maakt het volgen van deze nieuwe training een ander mens van je. Ik werk in deze training ook met het gedachtengoed van veel andere boeken die ik gelezen heb, en met de wijsheid van vele trainingen die ik gevolgd heb, zodat je een breed scala van mogelijkheden aangereikt krijg. Waardoor je zelf een keuze kunt maken wat het beste bij je past. Andere boeken zijn oa: Gezond leven met Mindfulness van Jon Kabat-Zinn; Mindflness van Mark Williams & Danny Penman, Paulo Coelho en nog veel meer. Tijdens de training ontvang je van mij volledige boekenlijst.

Goethe verwoordt dit prachtig: “Tot je het besluit hebt genomen je in te zetten, is er aarzeling, de mogelijkheid om je terug te trekken en blijft effectiviteit uit. Vanaf het moment dat je je definitief inzet, werkt de voorzienigheid mee. Er gebeuren allerlei dingen die je verder helpen, die anders niet gebeurd zouden zijn. Uit de beslissing komt een stroom op gang waaruit allerlei onvoorziene incidenten, ontmoetingen en hulp die geen mens had kunnen bedenken zich voordoen op je levensweg. Wat je ook maar te doen hebt en wat je ook maar kunt dromen te doen, doe het! Stoutmoedigheid duidt op talent en kracht en heeft een magische uitwerking. Begin NU!”