Het nieuwe jaar is pas een maand oud en toch ben ik al plannen aan het maken voor komende zomer. Zoals mijn trouwe lezers weten heb ik vorig jaar samen met mijn lieve vriendin Gerda, van www.tekenwijzer.nl de Workshop ‘The Artist’s way,’ in Frankrijk gegeven. Het was een heerlijke week die we graag nog een keer gaan geven, maar door (blije) omstandigheden dit jaar niet.

De jaren voor Corona gaf ik zelf al Workshops in Frankrijk bij mijn goede vriendin Truus, www.truuswigger.nl , in haar mooie verbouwde Pastorie in het kleine plaatsje Ygrande. Toen Gerda en ik besloten hadden, om dit jaar dus geen workshop samen te gaan geven, liep ik een tijdje rond met de gedachte om dan zelf weer een schilderworkshop te gaan geven…Toen ging de telefoon en het was Truus. Zij vroeg mij of ik misschien geen zin had om weer een schilder workshop in Frankrijk wilde gaan geven…

Daar hoefde ik dus niet lang over na te denken. In de termen van ‘The Artist’s way,’ is dit dus een voorbeeld van Synchroniciteit. Ik zei meteen Jaaaa! En stelde voor om in de huid van Hundertwasser, te kruipen. Maar ook Kandinsky kan er makkelijk mee gecombineerd worden, want beide Kunstenaars waren verliefd op Frankrijk en hebben er zelfs jaren gewoond.
Vandaar de titel van dit BLOG.

Dus gaan wij van zondag 16 juni tot zondag 22 juni een workshop geven aan de hand van deze 2 Kunstenaars. Wat een feestje gaat dat worden. Stel je eens voor, lekker buiten in de zon schilderen en verwend worden door de heerlijk kookkunsten van Truus. Du pain, du vin et CREATIVITE. Een Kunstenaarsafspraakje om nooit te vergeten…

Ik heb er nu al zin in en ik hoop jij ook als je dit leest. Neem contact met me op als je meer info wilt. Trouwens op 24 maart geef ik in mijn (T)huis – Atelier in Rotterdam, de workshop Hundertwasser in een dag, om alvast in de stemming te komen.